Easynet benoemd tot launch partner Microsoft Skype for Business

Easynet is door Microsoft benoemd tot ‘Global Skype for Business Launch Partner’. Deze launch partners vormen een elitegroep en zijn door Microsoft gekozen om de lancering van het nieuwe aanbod te begeleiden. Easynet is door Microsoft geselecteerd vanwege zijn aanzienlijke ervaring met het uitrollen van Microsoft Lync en de nauwe samenwerking met Microsoft om complexe en innovatieve wereldwijde projecten uit te voeren voor bedrijven zoals Sibelco, Terumo, Primagaz, Q-Park en Asics.

Chris Hazewinkel, Country Director Easynet Nederland: “Dat we zijn opgenomen in de wereldwijde groep van vijftig Skype for Business partners is een erkenning van onze expertise op het gebied van unified communications (uc) en collaboration en versterkt onze positie op de wereldwijde uc-markt. Als Skype for Business launch partner kunnen we onze klanten de zekerheid bieden dat we oplossingen van hoge kwaliteit kunnen leveren, ongeacht locatie en complexiteit. Het is een klinkende aanbeveling van Microsoft die nog wordt versterkt door investeringen in gespecialiseerde trainingen voor de launch partners eerder dit jaar.”
Easynet maakt het onderscheid door in zijn aanbod zowel server (private) als online (public) opties binnen een hybride cloudmodel toe te passen. Dit maakt het mogelijk om oplossingen op maat te maken voor klanten, zowel vanuit de commerciële als de technische behoeften. Bovendien is Easynet in staat om oudere infrastructuren voor videoconferencing te integreren met Skype for Business om zo eerdere en vaak grote investeringen te beschermen. Deze integratie betekent dat ondernemingen bijvoorbeeld ruimten voor videoconferencing kunnen behouden, terwijl ook letterlijk iedereen met een gewone browser kan deelnemen aan een Skype for Business call. Hiermee wordt de ‘anywhere, anytime, any device’ belofte van unified communications en samenwerking volledig ingelost.
Chris Hazewinkel: “Onze belangrijkste focus is de integratie en adoptie van unified communications. We fungeren als een ‘trusted partner’ tijdens de ‘uc-reis’ om voor succes te zorgen. We kunnen onze klanten gedurende het gehele migratieproces begeleiden – van consultancy tot support – terwijl we het nodige inzicht verkrijgen in hun bedrijfsprocessen, het gedrag van gebruikers en datastromen. Daarnaast kijken we naar hun onderliggende netwerk om te bepalen of dat geschikt is voor het intensieve real-time dataverkeer dat wordt veroorzaakt door chat en videoconferenties met meerdere partijen.”
Microsoft heeft Skype for Business eerder dit jaar gelanceerd. Het is een nieuw platform dat de voordelen combineert van het huidige Microsoft Lync-platform en het Skype-platform dat Microsoft in 2011 heeft overgenomen. Skype for Business integreert de gebruikerservaring van Skype met de voordelen – veiligheid, beheermogelijkheden, enterprise-klasse – van Microsofts voormalige Lync 2013-dienst. Tot de nieuwe mogelijkheden behoren: een vereenvoudigde en gebruikersvriendelijke interface, de innovatieve ‘Call-Via-Work’ voorziening om eenvoudig telefooncentrales te integreren en audiotoegang tot een lokaal apparaat (wanneer onderweg wordt gewerkt). Easynet kan een volledig beheerde Skype for Business-dienst uit de cloud leveren, met een prijs per gebruiker, per maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in