iOS 6 bèta: LowMemory-

Als je iOS 6 bèta gebruikt, heb je vast wel gemerkt dat het heel traag is en voor veel crashes zorgt. Één van de redenen hiervoor, is de zogenaamde ‘LowMemory’-fout.

LowMemory is een ‘functie’ dat ervoor zorgt dat er weinig capaciteit wordt gebruikt om je toestel fatsoenlijk te kunnen gebruiken. Als Apple het eruit zou halen, zouden de iOS-apparaten met de firmware direct sneller reageren en zou men niet meer zo vaak last hebben van crashes.

Er zit echter meer achter dit LowMemory. Sinds iOS 5 is het mogelijk om een volledige lijst van crashes en andere problemen te bekijken op je apparaten. Hiervoor hoef je maar naar ‘Settings’ te gaan, op ‘About’ te tikken, dan op ‘Diagnotics & Usage’ en tot slot op ‘Diagnotics & Usage Data’. Je vind dat een complete lijst met alle recente problemen op je apparaat. Met de bèta-versie van iOS 6 zul je vooral LowMemory met de datum vinden.

Op de LowMemory foutpagina’s vind je informatie over wanneer het probleem zich heeft voorgedaan, op welke versie van het besturingssysteem (bijv. iPhone OS 6.0; nooit bijv. iOS 6), op welk iOS-apparaat (let op dat er niet bijvoorbeeld staat ‘iPod touch 4th generation’, maar ‘iPod4,1’. De ‘4,1’ wil zeggen versie 1 van generatie 4.) enzovoort.

De informatie wordt gebruikt om Apple te helpen met het verbeteren van zijn producten. Men kan ervoor kiezen om de informatie automatisch naar hen te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in