Vanavond live-verslag WWDC 2012

Vanavond zal er verslag worden gedaan van het Worldwide Developers Conference 2012. Alle informatie zal van One More Thing en iPhoneclub worden gehaald. Volg mijn Twitter-account voor het live-verslag en mijn blog voor de uitgebreidere artikelen (worden zo nodig uitgebreidt).

Ik hoop op een goede keynote en natuurlijk goede aankondigingen. Het is in ieder geval zeker dat OSX Mountain Lion, iOS 6 en iCloud aan bod komen. Of er over een nieuwe iPhone of Mac-lijn gaat, lijkt onwaarschijnlijk. Alhoewel, OSX Mountain Lion natuurlijk wel hét apparaat is om een nieuw OS (OSX Mountain Lion dus) vanaf te showen.

De keynote begint vanavond om 19:00 (Nederlandse tijd). Uit de applicatie van Apple, WWDC2012, is gebleken dat het duurt tot 20:30 (Nederlandse tijd). Dus de presentatie zal sowieso wel lekker lang duren. Het begin is voor sommigen misschien wat minder gunstig, omdat Apple dan meestal de statistieken opnoemt. Dit zijn vaak grote mijlpalen, maar soms ook kleinere dingetjes.

En de vraag is trouwens nog maar net of er vanavond al iets uitgebracht zal worden of dat we dadelijk wekenlang of zelfs maandenlang moeten wachten. Men verwacht dat, als er een redesign voor de App Store, de iTunes Store en de iBook Store komt, dat deze nog vanavond gebruikt kan worden. Ook een eventuele update voor de Apple TV zou deze week nog uit kunnen komen. En tot slot lijkt het ook voor de hand dat eventuele toevoegingen aan iCloud.com (Notities en Herinneringen als ‘apps’) ook wel deze week toegepast zullen worden.

Hoe dan ook, het belooft een goede keynote te worden. Please stay tuned for updates!


Note: er komt ook nog een samenvatting van alles in één artikel. Deze volgt morgen of woensdag. Dit hangt af van wanneer de keynote op de website van Apple verschijnt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in