Xbox 360 – E3 2012

0
71

Xbox SmartGlass and Internet Explorer for Xbox – E3 2012
Binnenkort komt er op de Xbox 360 – Internet Explorer. voor de Microsoft smartphones en Microsoft tablet’s Xbox SmartGlass en op de Xbox 360 komt het in de My Xbox app.

Beschikbaar op apparaten die u al in het bezit
“De Xbox SmartGlass app is beschikbaar op Windows Phone of tablet, en de innovatieve Xbox SmartGlass technologie is beschikbaar op andere grote platformen in de My Xbox app”.
Game of Thrones on three screens
Microsoft stelt dat SmartGlass ook in games gebruikt kan worden. Zo werd er met een tablet tijdens het spelen van de game Halo 4 extra informatie getoond waardoor het apparaat onderdeel kan worden van de gameplay. Hoe de SmartGlass-functionaliteit in games precies zal gaan werken en welke titels er gebruik van zullen maken, is nog niet bekend.

SmartGlass zal volgens Microsoft niet alleen werken op hardware die gebruik maakt van het Windows 8- en Windows Phone-besturingssysteem, maar ook beschikbaar komen op Android- en iOS-apparaten.

Internet Explorer voor de Xbox 360
Naast de introductie van SmartGlass kondigde Microsoft ook de komst van Internet Explorer op de Xbox 360 aan. De browser zal via SmartGlass bediend kunnen worden, waardoor de gebruiker bijvoorbeeld de cursor via een tablet kan bedienen of via pinch-and-zoom op een webpagina kan inzoomen. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de spraakherkenning die het Kinect-systeem biedt. De browser zal deze herfst moeten verschijnen.


Mijn mening
Ik zelf gebruik een Xbox Dus ik zal het wel aan schafen, dus daar over lees je later mijn review van hoe ik over de IE- app op de xbox 360 denk en hoe ik de Xbox SmartGlass zal vinden daar over kan ik nog niks duidelijk maken want mijn iPhone heeft kuren dus dan zal ik die Xbox-SmartGlass Review Samen met mijn Mede-Redactie houden en als je zelf nog meer wilt weten kijk je de Video

Mede mogelijk gemaakt door NinoKil (Game Reviewer)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here