GTA III vanaf 31 juli verkrijgbaar op PSN

Rockstar Games heeft aangekondigd met een port van Grand Theft Auto III te gaan komen voor de PlayStation 3 en Vita. De game zal die dag in de Amerikaanse PlayStation Store te downloaden zijn. Hoe het zit met ons Nederlanders? GTA III zal de volgende dag waarschijnlijk ook hier verkrijgbaar zijn.

Omdat het om een port gaat, moet je geen HD-graphics verwachten. Ook zijn er geen Trophies beschikbaar. Het is echt dé game zelf. Er is verder niets aan veranderd.

Dus… Ben je een echte GTA-fan en heb je GTA III altijd al op je PS3 of PSVita willen spelen? Het is mogelijk vanaf 31 juli (1 augustus voor de Nederlanders, hopelijk)! Helaas is er nog niets over de prijs bekend. Mogelijk gaat de game enkele euro’s kosten. Tenminste, als je bedenkt dat het een ‘PS2 classic game’ is.

Of we trouwens kunnen verwachten dat ook GTA Vice City en San Andreas naar PSN geport zullen worden, valt nog deels te betwijfelen. Eerder ging al het gerucht dat GTA III en Vice City naar de nieuwe consoles zouden gaan komen. Dus het zou kunnen dat Vice City binnenkort ook verkrijgbaar is op PSN. Voor San Andreas valt dit te bezien. Het is veel meer werk dan bij GTA III en Vice City, dus je moet niets verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in