Nieuwe screenshots GTA V

Rockstar Games heeft enkele nieuwe screenshots van hun grootste aanwinst ooit, Grand Theft Auto V, op zijn site geplaatst. Ook zijn er veel, door fans gestelde, vragen beantwoord.

Onderstaande afbeeldingen tonen beiden aan hoe groot Los Santos, de stad waarin GTA V zich afspeelt, is. In de eerste zie je een Politiehelikopter, mogelijk een Police Maverick. Op de wegen rechtsonder zie je enkele auto’s rijden. Welke dit zijn, is helaas niet echt duidelijk te zien. Als je goed kijkt, zie je linksachteraan een brug lopen. Dit zou hoogstwaarschijnlijk de verbinding met een andere stad kunnen zijn.
De tweede foto toont een meer, waar enkele mensen zitten op de pier. Op de achtergrond zijn bomen, waaronder palmbomen, te zien. Ook zie je achteraan enkele gebouwen.
Rockstar Games beantwoordde ook enkele vragen. Natuurlijk ook een paar over GTA V. Zo lieten ze weten dat de ontwikkeling momenteel goed verloopt en we geduld moeten hebben. “We zullen proberen zo snel mogelijk nog wat meer screens te regelen en dan nog een trailer als we klaar zijn.”, lieten ze weten.
Grand Theft Auto V is Rockstar Games’ grootste ‘open-world’-game ooit. De stad waar het zich onder andere gaat afspelen, Los Santos, is gebaseerd op Los Angeles. Los Santos werd ook al in Grand Theft Auto San Andreas gebruikt en komt terug in RAGE graphics, wat ook in GTA IV is gebruikt. In GTA V is het echter stukken verbeterd.
Een releasedatum staat nog niet gepland, maar volgens de geruchten zou hij nog voor 2013 uit komen, terwijl een andere groep fans weer denkt dat het nog wel langer zal duren. Zeker als je bedenkt dat Rockstar Games kampioen is op het gebied van uitstellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in