iTunes Festival London 2012-app nu ook Nederlandstalig

De Nederlanders staan momenteel te popelen om naar Lowlands te gaan. Maar voor de Britten zal er vanaf 1 tot en met 30 september een heel ander groot evenement zijn: iTunes Festival. Apple heeft gisteren een update, versie 3.5, voor de app uitgebracht waarmee nu voortaan ook Nederlands ondersteund wordt. Ook nieuw: meer informatie over de optredens en een verbeterde performance. Dertig dagen lang kun je via de app gratis meegenieten van de optredens in Londen, de Britse hoofdstad. Meer dan zestig artiesten komen langs, waaronder Usher, Norah Jones en Jack White.

Ieder jaar organiseert Apple een muziekevenement genaamd iTunes Festival. Een hele lijst aan artiesten zal hierbij optreden op uitnodiging van het bedrijf zelf. Enkele artiesten zijn Usher, Ed Sheeran, P!nk, David Guetta, Andrea Bocelli en nog veel meer. De volledige line-up is hier te bekijken: iTunes Festival London 2012 – Line-up (let op dat de lijst nog niet helemaal volledig is, enkele artiesten uit het voorprogramma worden nog aangekondigd).
iPhone schermafdruk 2Apple laat mensen die niet aanwezig (kunnen) zijn op het evenement gratis meekijken vanaf hun eigen applicatie, iTunes Festival London 2012. De app is natuurlijk dus ook gratis. Je hoeft niet over een Apple ID te beschikken voor het gebruik ervan. Heb je geen iPhone, iPad of iPod touch, maar wil je het wel kijken? Dat kan dan natuurlijk gewoon vanaf iTunes. Door op deze link te klikken, wordt je automatisch doorgestuurd naar de desbetreffende pagina in iTunes. Beschik je echter wel over een iPhone, iPad of iPod touch, maar wil je het liever op je grote HD televisie bekijken? Dat kan. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is de applicatie, een Apple TV van de tweede generatie of hoger en natuurlijk die tv. Vanuit de app hoef je maar op het AirPlay-icoon te tikken en dan je Apple TV te selecteren. Het beeld wordt dan direct ernaartoe gestuurd. Je kunt dan meegenieten van de muziek op een enorm scherm.
iPhone schermafdruk 3
Sinds 2007 brengt het iTunes Festival een volle maand lang spectaculaire livemuziek. Sterren van wereldformaat en indrukwekkende nieuwkomers betreden het festivalpodium, dat dit jaar een briljante line-up zal zien met Jack White, One Direction, Norah Jones en meer. Het vindt allemaal plaats in september 2012 op een van de beste muzieklocaties in het VK: de Roundhouse in Londen.
Downloaden: iTunes Festival London 2012 (gratis, iOS 5 of hoger vereist)

Meer informatie: http://www.itunesfestival.com/ (Engels; ook beschikbaar in Nederlands)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in