iTunes Festival-app nu ook op Apple TV

Vanaf aanstaande zaterdag kun je 30 dagen lang genieten van muziek van geweldige artiesten. Het evenement waar dat is, heet iTunes Festival, en is ieder jaar in Londen. Uiteraard kun je er ook een graantje van meepikken, zonder er daadwerkelijk naartoe te hoeven, gratis!

Onlangs vertelde ik al dat de applicatie, welke ook in de iOS App Store verkrijgbaar is, in het Nederlands beschikbaar is. Ik tipte toen dat, als je iTunes Festival op het grote scherm wilt bekijken, dat kan met AirPlay, een functie waarmee het mogelijk is om beeld en geluid naar een Apple TV en Mac (OSX Mountain Lion) door te sturen.

AirPlay is echter niet meer nodig, want Apple heeft een iTunes Festival-app toegevoegd op de Apple TV. De applicatie biedt momenteel alleen nog de trailer van het evenement en de biografie van de artiesten die op zullen treden. Vanaf aanstaande zaterdag 1 september zul je het live kunnen volgen. Daar hoef je niets voor te betalen.

Updaten van de Apple TV is niet nodig, omdat het vanaf de servers van Apple geactiveerd is op het apparaat. Je hoeft hem maar even aan te zetten en hij is tussen alle andere applicaties te vinden, simpel.

Meer weten? Ga naar http://www.itunesfestival.com/nl.

Screens (geen Nederlandse, al dan niet van de beheerder komende)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in