Nieuwe screenshots GTA V

Rockstar Games heeft zojuist weer enkele nieuwe screenshots van Grand Theft Auto V gepost. Hieronder zie je ze.

De afbeeldingen zeggen al veel over wat er mogelijk gaat worden in de game. Ook de titel die Rockstar Games op zijn website gaf, zegt al veel: leisure (= Engels voor vrije tijd). Zo lijkt het erop dat motorcrossen onderdeel zal worden van de 100%, je kunt tennissen en basejumpen.
Op de eerste en laatste afbeelding is een stuk berg te zien met op de derde afbeelding op de achtergrond een brug dat twee bergen verbindt. Onder loopt een kronkelende weg en een meertje. Ook zie je bebossing eromheen.
De graphics laten al zien hoe ‘zwaar’ GTA V zal worden. Het is daarom nog maar de vraag of de huidige generatie consoles hem wel gemakkelijk aankunnen. Bedenk hierbij ook dat de map vele malen groter is dan die van GTA IV.

Rockstar Games heeft bij deze reeks afbeeldingen niets gezegd verder over eventuele nieuwe afbeeldingen. Dus of ze deze week nog meer afbeeldingen gaan posten, is niet zeker. Omdat er echter nog drie ‘lege plekken’ zijn gevonden op de afbeeldingenpagina van GTA V, kan het best zijn dat er nog meer verwacht wordt (zie: http://www.rockstargames.com/V/). Naar verluidt zal, na die drie nieuwe afbeeldingen, een afbeelding met releasedatum volgen (aangezien er dan alsnog plek is voor een afbeelding om het overzicht mooier over te laten komen). Daar wordt al heel lang over gesuggereerd, wat de releasedatum gaat worden. Wel moet je, als er inderdaad zeer binnenkort een datum bekend wordt gemaakt, deze met een korreltje zout nemen. Rockstar Games kennende wordt de game uitgesteld. Dat gebeurt wel vaker bij games, maar Rockstar komt toch wel het vaakst met uitstel. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze dit keer een datum hebben gekozen die wat verder ligt dan normale data. Dan zou uitstel niet nodig zijn. Of Rockstar is nu gewoon beter voorbereid en heeft ervoor gezorgd dat de game al vrijwel klaar is voor hij uitgebracht wordt. Ook dan zou het namelijk niet meer nodig zijn om uit te stellen.

3 verborgen screens. Deze week meer???

De consument hoopt dat hij nog voor 2013 uitkomt. Zou dan mogelijk zijn? Als je vergelijkt met de aankondiging van de releasedatum van GTA IV en de uiteindelijke releasedatum, dan zou het niet voor de hand liggen. Want zelfs de uitstel was toen alleen al 6 maanden. Daarom is het dus hopen dat Rockstar Games ditmaal sowieso al verder is met de ontwikkeling dan toen de releasedatum van GTA IV aangekondigd werd.

Opvallend is dat Rockstar Games nu in een week tijd 6 screens heeft gepost van GTA V. Toevallig is weer dat op de dag dat de vorige 3 screens (eergisteren) werden gepost, het precies 300 dagen geleden was dat de trailer van de game gereleased is. Wellicht kan deze week wel een ‘Grand Theft Auto V-week’ genoemd worden? Als de geruchten kloppen misschien wel; met nog drie screens op het programma, daarna een releasedatum en zelfs een nieuwe trailer, lijkt het mogelijk dat de campagne nu echt begonnen is!

Wil je alle gereleasde media van GTA V (afbeeldingen en trailers) zien? Op de blog hoef je maar op het tabblad ‘Grand Theft Auto V’ te klikken, simpel.
Bron van afbeeldingen: Rockstar Games – Leisure

Wat verwacht jij van GTA V? Wordt het net zo’n topper als GTA IV, of zelfs beter? Laat het weten middels een reactie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in