Vier nieuwe screenshots GTA V

En ja, hoor. Rockstar Games heeft vandaag, zoals verwacht, nieuwe afbeeldingen gepost. Dit keer onder het thema ‘business’ (bedrijf; zaken).

Op de eerste afbeelding zie je aan de linkerkant een truck met auto’s en een man staan. Rechts van de truck rijdt een politievoertuig.
Op de tweede afbeelding is een sproeivliegtuigje te zien, welke ook in de trailer voorkwam. Het water op de afbeelding toont al de enorm hoge graphics van Grand Theft Auto V. Dit geldt ook voor het omliggende natuur.
Op de derde afbeelding zie je een Infernus (gebaseerd op een Lamborghini) met op de achtergrond een laagvliegende helikopter. Links ervan rijdt een politievoertuig.
En op de laatste afbeelding zie je links een schutter die zijn geweer op een helikopter richt dat erboven hangt. Op de achtergrond is een bekende brug uit GTA San Andreas te zien.
Voor Rockstar Games zijn dit de laatste afbeeldingen voor de komende weken. Binnenkort zullen ze weer met nieuwe komen. “We will be back with some more to see in a few weeks or so.” (NL: “We zullen meer afbeeldingen laten zien over enkele weken ofzo”). , is hun reactie. Ze noemden het een ’10 screenshot special’. Dat mag ook wel, want er zijn sinds maandag in totaal 10 afbeeldingen uitgebracht. Een selectie van afbeeldingen voor ’transport’, sporten en werk (deze).
Hieronder zie je alle afbeeldingen zoals ze op de website van GTA V getoond worden.
           

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in