Apple bevestigt media-event op 12 september


Apple stuurde zojuist een uitnodiging naar de pers voor een evenement dat op 12 september plaats zal vinden. Mogelijk wordt bij dit evenement een nieuwe iPhone, een iPad Mini en nieuwe iPod aangekondigd.

In de afbeelding is een 12 te zien, waarmee wordt bedoeld 12 september. De tekst erboven, ‘It’s almost here’, spreekt voor zich. In de schaduw van de 12 is een 5 te zien. Wat dat betekent, is niet zeker. Maar het lijkt erop dat er mee bedoeld wordt dat er een iPhone 5 aangekondigd gaat worden óf dat er 5 aankondigingen zullen zijn.

Tijdens het evenement zal ook weer over iOS 6 gepraat worden. Waarschijnlijk wordt deze dezelfde dag nog uitgebracht aan het publiek. Het kan echter ook zijn dat hij pas een week erna uitkomt, wat bij iOS 5 het geval was.

Het evenement zal plaatsvinden in Yerba Buena Center in San Francisco om 10:00 uur ‘s ochtends lokale tijd. Dat betekent 12 september 19:00 uur Nederlandse tijd.

Uiteraard zal Dutch Tech Blog de ontwikkelingen live volgen en deze Twitteren. Tussendoor worden ook artikelen aangemaakt, gescheiden per onderdeel (iPhone, iPad, iPod, iOS enz.).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in