Apple Online Store gesloten

Apple Online Store heeft vanmiddag zijn deuren gesloten. Dit is hoogstwaarschijnlijk vanwege de presentatie die vanavond zal worden gegeven. Hierbij zullen nieuwe producten worden aangekondigd, die mogelijk deze week nog te reserveren zijn. Althans, dat geldt voor de mensen in de Verenigde Staten wel zo.
Omdat er nog niets officiëel aangekondigd is, kan niet worden gezegd wat er precies beschikbaar zal komen. Wel gaat men er van uit dat er een nieuwe iPhone komt, een iPad Mini en een nieuwe lijn iPod’s. De geruchten dat er een Retina iMac beschikbaar zal komen, zijn wat kleiner. Toch kan het best zijn dat ook dit wordt aangekondigd.
Het is uiteraard gewoon even geduld hebben, want om 19:00 vanavond begint de keynote. Volg @Tom_deBeer op Twitter of @iCulture / @onemorething voor het laatste nieuws omtrent de presentatie. Er komt rond 18:00 een Twitterfeed op de blog, waarmee je direct het nieuws vanaf mijn Twitter-account kunt volgen.
Wanneer er een product of dienst is aangekondigd, zal hiervoor een artikel worden aangemaakt, welke dezelfde avond nog met zoveel mogelijk informatie wordt bijgewerkt. Naderhand zal ook nog de presentatie zélf online worden gezet, mits deze vanavond nog door Apple beschikbaar wordt gesteld.
Stay tuned!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in