[ASE] Nieuwe iPod touch en iPod Nano

Apple heeft vanavond 2 nieuwe iPod’s aangekondigd, een nieuwe iPod touch en een nieuwe iPod Nano. In dit artikel worden de nieuwe functies en het vernieuwde design besproken.

Het eerste dat opvalt bij de nieuwe iPod touch, is het design. Hij heeft nu net als de iPhone 5 een 4-inch scherm gekregen. Hierdoor is er dus ruimte voor een 5e rij applicaties. De nieuwe iPod touch heeft een 5 megapixel camera met flitser en panorama-functie. De FaceTime camera is ook opgekrikt. Videofilmen tot 1080p Full HD is uiteraard nu ook mogelijk.

De nieuwe iPod touch heeft ook een A5-processor gekregen, dezelfde als die van de iPhone 4S. De batterijduur is daarnaast ook verbeterd. Ook ondersteunt hij nu Siri en AirPlay Mirroring.

De iPod touch (van de vijfde generatie) zal een beginprijs van €319 hebben met 32 GB opslagruimte. Hij zal verkrijgbaar zijn in diverse kleuren.

Apple kwam ook met een totaal nieuw design voor de iPod Nano. Hij heeft nu een 2,5 inch scherm gekregen en is 5,4 milimeter (38%) dunner geworden dan zijn voorganger. Net als bij de iPhone, iPad en iPod touch heeft het apparaatje nu een thuisknop. De nieuwe iPod maakt tevens gebruik van Bluetooth.

Hij zal €149 gaan kosten en is in onderstaande kleuren verkrijgbaar. Dit vanaf oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in