Dutch Tech Blog en iOS 6

Apple kondigde afgelopen woensdag de definitieve versie voor het besturingssysteem van de iPhone, iPad en iPod touch aan, namelijk iOS 6. Deze kent meer dan 200 nieuwe features. De grootste vernieuwingen zijn onder andere een nieuwe Maps-applicatie van Apple en niet meer van Google. Ook is er een Passbook-app, waarin je al je tickets, kortingscoupons etc. kunt bewaren. Er zijn dus heel wat nieuwe features. Maar wat betekent dat voor Dutch Tech Blog?

Blogger, de aanbieder van deze blog en die van HINL.nl, genereert automatisch een mobiele website van de blogs. Deze gebruiken hetzelfde interface als op de desktop, maar is zodanig aangepast voor het touchscreen van smartphones. Hieronder zie je 2 afbeeldingen van hoe het eruit ziet in Safari op iOS 6.

Op de linkerafbeelding zie je vrijwel niets bijzonders ten opzichte van Safari op iOS 5, behalve dat de kleuren nu mat zijn in plaats van ‘glanzend’. Op de rechterafbeelding is echter wel een duidelijke vernieuwing: je kunt nu gebruik maken van volledige schermweergave. Dus meer tekst op je 3,5 inch scherm (of natuurlijk een andere grootte; o.a. met het 4-inch scherm van de iPhone 5).

Mensen die een iPhone 5 hebben (vanaf 28 september uiteraard): graag zou ik screens willen hebben van de blog die onderstaande ‘situaties’ tonen: de hoofdpagina met de adres- en zoekblak getoond en een screen met full-screen modus (gekanteld scherm dus).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in