GTAForum.nl en GTAGames.nl krijgen nieuwe functies

Hoewel Dutch Tech Blog vooral gericht is op Apple, wordt er ook weleens geschreven over onderwerpen daarbuiten. Zo kun je het nieuws omtrent Grand Theft Auto V volgen (media). En als Nederlandse Grand Theft Auto-fan zou je gewoon lid moeten zijn van GTAForum.nl. Dit forum is sinds 21:00 (06/10/12) tot 02:00 (07/10/12) gesloten geweest vanwege aanpassingen. Hoewel je volgens eigenaar Joriz (forumnaam) niet teveel moet verwachten, is het wel de moeite waard om te bekijken.

Het forum heeft onder andere aanpassingen voor de Status Updates gekregen. Leden kunnen nu voortaan direct reageren op andermans statusupdate. Voorheen moest je daarvoor altijd op zijn pagina terecht.

Geplaatste afbeelding

Hoewel er nog steeds gebruik wordt gemaakt van het bekende Orange Dawn-skin, zijn er wel verschillen te vinden. De nieuwsbanner die eerst altijd linksboven stond, is nu verplaatst naar boven de status updates rechts. Ook de inleiding met korte informatie over het forum heeft een lichte aanpassing gekregen; eerst stond de tekst rechts van de nieuwsbanner, maar nu deze verplaatst is, staat de tekst rechts van het logo van WikiGTA.
Een belangrijke grote aanpassing aan het forum, is dat het een flink vernieuwde mobiele skin heeft gekregen. Hiervoor is altijd gebruik gemaakt van het ‘Lo-Fi’-skin. Deze heeft als voordeel dat het forum wordt weergegeven als een uitgeklede versie. Het dataverbruik is hierdoor flink wat minder. Helaas heeft het ook flink wat nadelen. Zo kun je geen foto’s uploaden en wordt veel informatie op andermans profiel niet weergegeven. Reageren op iemands profiel was ook niet mogelijk. Het nieuwe mobiele thema brengt deze mogelijkheden juist wel met zich mee.
Hieronder zie je een impressie van hoe het forum en de website eruit zien. Voor de screens die de mobiele skin gebruiken, is een iPod touch van de vijfde generatie gebruikt. Het forum werkt tevens prima met de desktopweergave op een smartphone.
       

Nog geen lid van GTAForum? Registreer je dan. Dit is volkomen gratis. Als GTA-fan móet je er gewoon lid zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in