maandag 1 oktober 2012

[ADV] Typhone brengt het beste van de winkel naar het web


Typhone.nl lanceert vandaag een unieke online Adviestool én een interactieve demo van de Samsung Galaxy S3. Vanaf heden biedt Typhone.nl de mogelijkheid om op basis van je persoonlijke behoeften een transparant en onafhankelijk advies te ontvangen over het abonnement en toestel welke het best bij je belgedrag passen.

Typhone Adviestool: onafhankelijk en voordelig
De Adviestool is een handvat om in vier korte stappen uit te vinden welk aanbod het beste aansluit  bij jouw persoonlijke behoeften.  Na het ingeven van het aantal gewenste belminuten, sms-berichten en dataverbruik kan de gebruiker zijn preferentie aangeven voor een SIM only abonnement of een abonnement met toestel. De adviestool geeft hierna direct weer wat de best mogelijke opties zijn bij de verschillende providers.

Algemeen Directeur Edgar Hofstee reageert verheugd: “We hebben gemerkt dat veel van onze klanten steeds meer moeite hebben de juiste keuze te maken tijdens de aanschaf van een nieuw abonnement en toestel. Dit wordt met name veroorzaakt door de snelle ontwikkelingen in de telecommarkt. Denk daarbij aan nieuwe smartphones en nieuwe abonnementsstructuren met vele keuze mogelijkheden. Hofstee vervolgt: “Met de Adviestool kiest de klant eenvoudig uit een enorm aanbod van verschillende aanbieders, abonnementen, acties en toestellen.”

Het idee achter een dergelijke online advies is om een onafhankelijk en persoonlijk advies uit te brengen op basis van de belangrijkste klantbehoeften. De Adviestool is samen met de klanten van Typhone ontwikkeld en de bedoeling is om deze te blijven verbeteren op basis van feedback van de bezoekers en klanten. Naast de Adviestool is het platform continue in ontwikkeling waarbij men probeert om het beste van de winkel naar het web halen, met alle gemakken van een online aankoop.

Naast de Adviestool biedt Typhone vanaf heden ook de eerste online toesteldemo welke Typhone samen met Samsung heeft ontwikkeld. Deze demo biedt de bezoekers van Typhone online de mogelijkheid ‘de smartphone’ te beleven. Met de demo kan de gebruiker door de S3 navigeren zoals men dat ook in het echt doet. Op deze wijze kun je naast de specificaties ook het gebruikersgemak van de toestel testen.  De Samsung Galaxy S3 is de eerste, er zullen er meer volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten