ING Mobiel Bankieren telt 1 miljoen gebruikers, 160.000 mobiele betalingen per dag

De ING Bankieren-app kent inmiddels ruim 1 miljoen gebruikers. Dat heeft het bedrijf in een persbericht laten weten, waarbij ook het 1-jarige bestaan van de applicatie in besproken wordt. Op de kantoren van ING worden ter gelegenheid hiervan gratis muffins uitgedeeld. Een groot deel van de app-gebruikers gebruikt de applicatie vooral voor het checken van hun saldo, maar ook voor mobiele betalingen.

Er blijken al 160.000 betalingen te zijn verricht per dag vanuit de applicatie. En dit is een groot verschil ten opzichte van drie maanden na de verschijning van de app, toen het aantal nog op 40.000 betalingen per dag lag.

De applicatie bestaat sinds precies een jaar geleden. Echter, de app met het redesign is afgelopen juni geïntroduceerd. Daarvoor was er al een applicatie, maar die werd niet bepaald gewaardeerd. In augustus kwam er nog een update bij voor de ING Bankieren-app, waardoor het ook bedoeld is voor zakelijke klaten.
Hoewel de cijfers niet alleen afkomstig zijn van de iPhone, iPad en iPod touch, kun je toch van grote mijlpalen spreken. De app is tevens beschikbaar voor Android.
Downloaden: ING Bankieren (gratis)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in