iTunes 11, Remote 3.0 en iOS 5.1.1 voor Apple TV

Apple heeft vandaag weer wat updates uitgebracht, iTunes 11, Remote 3.0 en iOS 5.1.1 voor Apple TV. De belangrijkste van de drie is toch echt iTunes 11. Deze heeft een compleet nieuwe interface en doet nu meer denken aan de Muziek-app en de iTunes Store / App Store in iOS 6. Dit geldt ook voor de iPad-versie van Remote. Hiermee kun je iTunes op je desktop en je Apple TV besturen. Ook hiervoor is een kleine update naar iOS 5.1.1.

Updaten naar iTunes 11 kan binnen iTunes, als je al een oudere versie hebt. Ook kun je Apple Software Update naar de nieuwe versie updaten.

iOS 5.1.1 voor Apple TV biedt de volgende wijzigingen:

iTunes Up Next
Voegt support voor Volgende met iTunes 11 of iTunes Match. Zie komende nummers tijdens het afspelen van muziek op je Apple TV. Voeg nieuwe nummers toe en wijzig wat er in de wachtrij staat met je Remote of met de Remote-app.

Stabiliteit en prestaties
Omvat prestatie-en stabiliteitsverbeteringen met de iTunes Store, AirPlay, Netflix, iTunes Match en Ethernet-verbindingen.

Remote 3.0 wijzigt onder andere het interface. Op de iPad is deze drastisch verandert. Het heeft nu enorm veel weg van iTunes 11. Ook op de iPhone en iPod touch is dit terug te vinden, maar dan heel wat minder. Tot slot is het icoon aangepast aan die van iTunes 11: in plaats van een zwart teken in het midden een zilver/grijze.

Downloaden: 

  • iTunes 11 (Mac of Windows XP, Vista, 7 of 8 met minimaal iTunes 10.5.1 vereist) 
  • Remote 3.0 (iPhone, iPad of iPod touch met iOS 5 of hoger vereist)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in