iTunes 11 wordt deze week uitgerold

Apple kondigde in september een volledig vernieuwde versie van iTunes, versie 11. Deze zou eind oktober uitgebracht worden, maar is uiteindelijk uitgesteld naar november. Gelukkig kunnen we er nu zeker van zijn dat we de komende dagen de update kunnen verwachten.


In een e-mail naar muziekartiesten schrijft Feiyr het volgende:

Feiyr iTunes 11

Vertaald:

Beste [artiest],

Vanaf iTunes 11, dat binnen een paar dagen zal worden uitgebracht, kunnen gebruikers afbeeldingen en galerieën van iedere artiest in iTunes bekijken.

Je kunt de afbeeldingen en galerieën van jouw artiesten binnen Feiyr indienen.

Je hebt enkel een link naar jouw artiest in iTunes en afbeeldingen van 1200 pixels of meer nodig.

Om te beginnen met het indienen van je afbeeldingen ga je naar je Feiyr account, druk je op Promotion en dan op iTunes Pictures and Galleries.

vriendelijke groet

Feiyr.com

iTunes 11 is flink onder de schop genomen en heeft nu meer het uiterlijk van de nieuwe Muziek-app en de nieuwe stores in iOS 6. Er is ook een compleet nieuwe MiniPlayer geïntroduceerd die het afspelen van muziek makkelijker maakt, terwijl iTunes zelf niet getoond wordt. Zo kun je een afspeellijst maken en deze inzien in de MiniPlayer. Alle vernieuwingen in iTunes 11 zijn hier te vinden.
Sowieso is het nog maar een week te gaan tot ook deze maand voorbij is. Dus Apple zal nu toch echt moeten gaan beginnen met het uitrollen. Misschien brengen ze de update nog zelfs eerder uit.
Wanneer iTunes 11 uit is, wordt dat direct gemeld via mijn Twitter (zie ‘Contact’ of rechterzijbalk) en op de blog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in