Smiling Cube Studios brengt Worddisc uit, een nieuw, origineel woordspel voor iPhone

Venlo – 20 November 2012 – Smiling Cube Studios kondigt vandaag aan dat haar eerste app, Worddisc, nu verkrijgbaar is voor iPhone en iPod Touch in de App Store. Worddisc is gebaseerd op een volledig nieuw en origineel spel concept.
Worddisc wordt gespeeld tegen een Game Center vriend of tegen een willekeurige tegenstander, in het Nederlands, Engels, Duits, Frans of Italiaans.
In Worddisc draai je aan 6 ringen met letters om op de speellijn een woord te vormen. Elke letter heeft een bepaalde kleur en vorm. De score wordt verdubbeld als de letters dezelfde kleur of vorm hebben en verviervoudigd als alle letters zowel dezelfde kleur als vorm hebben.
Naast de letters op de ringen zijn er 80 reserve letters. Zo lang er reserve letters over zijn, worden de gespeelde letters vervangen. Het spel eindigt als drie keer achter elkaar wordt gepast. De speler met de hoogste score wint.
De speler speelt Worddisc in zijn/haar eigen tempo. De kans om te winnen is voor beide spelers gelijk omdat met dezelfde letters wordt gespeeld.
Worddisc is gratis verkrijgbaar in de App Store.
Smiling Cube Studios is in januari 2012 opgericht door de broers Remco en Marc Denessen, met als doel het ontwikkelen van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige apps.
Voor meer informatie over Worddisc en Smiling Cube Studios:
Press kit: http://www.smilingcube.com/press/presskitnl.zip
Website: http://www.worddisc.com
iTunes link: http://itunes.com/apps/worddisc
Twitter: @Worddisc

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in