Whatsapp waarschijnlijk binnenkort niet meer gratis

Waarschijnlijk zal Whatsapp binnenkort niet meer gratis te downloaden zijn in de Android store. Nu is de dienst erg populair in Nederland en stijgt Whatsapp ook ver boven het sms-verkeer uit. Thans is de dienst gratis voor Android en Blackberry, voor de iPhone moet je momenteel eenmalig €0,89 betalen.

Na het downloaden van de App kan je Whatsapp gratis gebruiken voor één jaar. Momenteel wordt dit gratis abonnement automatisch en kosteloos verlengd, waarschijnlijk zal hier op korte termijn verandering in komen aangezien Whatsapp ook voor Android en Blackberry betaald zal worden.
Whatsapp gaat binnenkort beginnen met betalingen via de Google Play Store. Het gaat dan om een experiment. Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer de lancering van start zal gaan waardoor gebruikers moeten betalen voor de App, volgens een medewerker van Whatsapp heeft het op dit moment geen prioriteit.
Op dit moment zijn bij veel gebruikers al meldingen zichtbaar dat de gratis versie is verlopen waardoor zij worden verwezen naar een website waar je $1 moet afrekenen om de app één jaar te gebruiken. De nieuwe betaalmethode moet dus universeler zijn en kan dus bijvoorbeeld via een creditcard gaan, het is nog onduidelijk wanneer de methode gelanceerd zal worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in