Apple brengt iTunes 11.0.1 uit

Apple heeft een kleine update uitgebracht voor iTunes 11, die enkele bugs. Zo is er een bug opgelost waarbij dubbele nummers in je bibliotheek konden verschijnen. Deze kun je nu verwijderen. Er is ook een probleem opgelost waarbij nieuwe aankopen in iCloud niet verschenen wanneer iTunes Match ingeschakeld was. Een derde verbetering is dat iTunes sneller reageert bij het doorzoeken van een grote muziekcollectie. Tenslotte is de AirPlay-knop, die op sommige momenten niet verscheen terwijl het wel aanwezig was, nu ook gewoon weer als vanouds zichtbaar.

Zoals je ziet, zijn het dus niet erg veel verbeteringen. Toch zitten er wel oplossingen bij die voor veel mensen nuttig zijn. Apple beloofde eerder al met een oplossing te komen voor de dubbele nummers. De optie voor het filteren van dubbele nummers is na de update te vinden in ‘Weergave’.
Apple bracht iTunes 11 afgelopen november uit voor Mac en pc. De nieuwe versie bood een compleet vernieuwde interface met zich mee, een Up Next-functie, een nieuwe minispeler en een nieuwere indeling. Ook de iCloud-integratie is flink onder de schop genomen. Kortom, een enorm grote verbetering. Helaas viel iTunes 11 niet bij iedereen in de smaak. Onder andere omdat Cover Flow eruitgehaald is. Toch zijn er ook veel mensen bij wie de nieuwe versie erg in de smaak valt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in