Kerstactie 2012: win een app!

Kerst staat voor de deur en over twee weken is het alweer 2013! Dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan zonder een speciale Kerstactie te houden. Wat je kunt winnen? Een app! Een app? Jazeker, een app. Nu denk je vast: “Vast een saaie app”. Fout! Je mag een app naar keuze kiezen als je wint. Of wil je liever een bepaalde song? Dat mag uiteraard ook!

Wat moet je doen om een applicatie of song naar keuze te winnen? Simpel, reageer in dit artikel of op de tweet die hierbij hoort (alleen volgers van @Tom_deBeer op Twitter; volg je me nog niet, doe dat dan snel!) en vertel wat jij voor app, song of wat dan  ook zou willen hebben. Meer hoef je niet te doen. Lees wel even de algemene voorwaarden onderaan de pagina, want er zitten beperkingen aan de actie.

Er zal willekeurig iemand gekozen worden met behulp van een generator.
Meedoen kan tot 29 december om 23:59. De winnaar wordt bekendgemaakt op 30 december.
Algemene voorwaarden Dutch Tech Blog Kerstactie 2012
De winnaar krijgt zijn of haar prijs per mail opgestuurd, dus het is van belang dat je je e-mailadres achterlaat. Doe je dat liever niet, dan kun je ook mij mailen om je prijs te innen. De winnaar wordt namelijk op de hoogte gesteld via een reactie op dit artikel en er komt nog een artikel met daarin de winnaar. De prijs zal verstuurd worden vanuit de iTunes Store of App Store, met de ‘Cadeau’-knop.

Omdat het hier, zoals je al wel kunt lezen, om content uit de iTunes/App Store gaat, dien je een iPhone, iPad of iPod touch te hebben. Heb je gekozen voor een song, dan is een pc met iTunes natuurlijk ook gewoon voldoende.

De prijs loopt tot maximaal €2. Bedenk daarbij dat je apps hebt van €0,89 en €1,79. Songs kosten €0,99 of €1,29 per stuk. Heb je liever bijvoorbeeld twee apps of nummers, dan kan dat uiteraard ook. Dit moet je echter wel vermelden in je post. Zolang het eindbedrag onder de €2 blijft, mag je alles kiezen.

Dutch Tech Blog is niet aansprakelijk voor problemen met het ophaalproces van de app(s)/song(s). Denk van tevoren goed na over wat je wilt en of deze, indien het om een applicatie gaat, geschikt is voor jouw apparaat (zie bij de desbetreffende pagina het kopje onderaan ‘Vereist’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in