‘Meer pre-orders voor Nokia Lumia 920 dan iPhone 5′

0
163
De Lumia 920 gaat erg goed in de voorverkoop aangezien is gebleken dat hij zelfs beter verkoopt dan de iPhone 5 en bepaalde Samsung-telefoons. Dat concludeerde NU.nl na een onderzoek bij enkele webshops

Nu.nl is tijdens een rondgang bij onder meer PDAshop, The Phone House en Bol.com tot de conclusie gekomen dat het aantal pre-orders voor de Lumia 920 erg hoog is in Nederland. De smartphone zou pas vanaf januari 2013 vekrijgbaar zijn in Nederland, maar is momenteel al wel te pre-orderen bij diverse webshops.

The Phone House heeft al meer pre-orders binnen in vergelijking met de iPhone 5. Coolblue en Bol.com laten weten dat ze erg verast zijn op het aantal pre-orders van het toestel. Volgens de webwinkels is de nieuwe Lumia 920 een groot succes. Het is de vraag of het ook daadwerkelijk beter verkoopt dan de iPhone 5. Maar daar zullen we in de komende paar weken wel achter gaan komen.
Het toestel krijgt een adviesprijs mee van €599 in Nederland. Tot en met eind februari wordt daarbij ook een draadloos-pad geleverd zodat het toestel draadloos opgeladen kan worden. Nokia heeft zelf nog geen verkoopcijfers bekend gemaakt over de nieuwe smartphone, maar de informatie van de Nederlandse webwinkels zegt genoeg over de verkoop in Nederland.

Wel moet de kanttekening worden genomen dat de iPhone 5 met tekorten kampt door de moeilijke productie, terwijl Nokia’s producten veel minder problemen hebben bij de productie. De afgelopen week is dit tekort aan iPhone’s 5 echter weer een stuk minder; Apple veranderde onlangs nog de status van 3-4 weken naar 2 weken, en niet veel later alweer naar slechts 1 week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here