Nieuw e-mailadres en enkele dagen afwezigheid

Zoals vast wel bekend is, heb ik altijd het e-mailadres tomdebeer14@me.com gebruikt. Om alles beter af te scheiden, is er een nieuw adres in gebruik genomen: info@dutch-tech.nl. Hier kun je me op contacteren op dezelfde manier als normaliter; zet in het onderwerp [Dutch Tech Blog] of gewoon afgekort tot [DTB] en geef kort aan waar het om gaat. Bijvoorbeeld de titel van een persartikel of een vraag/opmerking.
In verband met een paar dagen vakantie ben ik van 25 tot en met 27 december afwezig. Mocht je me willen contacteren, houdt er dan rekening mee dat ik niet beschikbaar ben om te reageren. Aanstaande donderdagavond ben ik weer terug.

Iedereen natuurlijk prettige kerstdagen toegewenst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in