Officiële wallpapers Dutch Tech Blog voor iPhone nu beschikbaar

Voor echte Dutch Tech Blog-fans is een wallpaper van de blog onmisbaar. Vandaar dat er een pagina beschikbaar is gesteld waar je deze voor je iPhone of iPod touch kunt vinden. Er zijn verschillende versies beschikbaar:

  • DTB, zwarte tekst, witte achtergrond
  • DTB, witte tekst, zwarte achtergrond
  • Dutch Tech Blog, zwarte tekst, witte achtergrond
  • Dutch Tech Blog, witte tekst, zwarte achtergrond
Al deze soorten zijn voor iPhone 4/4S en iPhone 5. De wallpapers voor de iPhone 4/4S zijn ook geschikt voor de iPhone (2G), 3G en 3GS, maar zal een iets lagere resolutie tonen dat het daadwerkelijk te bieden heeft.
Download hier de officiële Dutch Tech Blog wallpapers voor je iPhone. Tik op de afbeelding om te vergroten, houdt je vinger erop en tik op ‘Bewaar afbeelding’. Om het als achtergrond te gebruiken, ga naar de Foto’s-app, ga naar de gewenste afbeelding, tik op ‘Opties’ en tot slot op ‘Gebruik als achtergrond’. Je kunt zelf bepalen of je hem op je toegangsscherm wilt, op je thuisscherm of op beide plaatsen.
iPhone 4/4S (ook iPhone 2G/3G/3GS, maar toont lagere resolutie) – DTB
 iPhone 4/4S (ook iPhone 2G/3G/3GS, maar toont lagere resolutie) – Dutch Tech Blog


iPhone 5 – DTB

iPhone 5 – Dutch Tech Blog
Hoewel de afbeeldingen gewoon met Paint gemaakt zijn, is het wel leuk om te hebben als je veel op Dutch Tech Blog bent. Wil je zelf achtergronden voor de iPhone maken? Mail me dan. Denk er wel aan dat de afbeeldingen dan aan de volgende vereisten moet voldoen:
  • Resolutie: 1136×640 (iPhone 5) én 960×640 (iPhone 4/4S)
  • Tekst: Dutch Tech Blog en/of DTB (let op het gebruik van de vetgedrukte letters)
  • PNG-formaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in