Sunday’s zet Passbook tickets in voor iSpray innovatie

Zonnestudioketen Sunday’s heeft in 4 van haar 54 vestigingen onlangs de iSpray; de nieuwe instant party tan geïntroduceerd. Ter introductie van deze nieuwste manier van ‘zonnen’ zet Sunday’s een Apple’s Passbook coupons van mypassbook.nl platform in, waarbij je naast korting ook kans maakt op een Passbook VIP-ticket voor een gratis iSpray behandeling.

iSpray
De innovatieve iSpray geeft direct resultaat en binnen 10 minuten wordt er door middel van een geavanceerde spuittechniek een laagje DHA (zie onder) op de huid gespoten. Dit zorgt voor een bruine kleur. De iSpray zorgt in tegenstelling tot de zon en zonnebank niet voor een beschermende huidverdikking en aanmaak van pigment.
Meer dan korting
Nishant Dogra (CEO mypassbook.nl): “Met Sunday’s laten we goed zien dat het Passbook platform mypassbook.nl –naast kortingscoupons- ook voor Passbook tickets, waardebonnen en toegangkaarten gebruikt kunnen worden. Wanneer je de de Sunday’s iSpray Passbook coupon hebt gedownload krijg je vanzelf een reminder als je in de buurt bent van één van de vestigingen. Verder geven 10 gratis Passbook VIP-tickets voor een iSpray instant party tan treatment weg onder iedereen die de iSpray Passbook coupon heeft gedownload.”
Over mypassbook.nl
mypassbook.nl is het eerste consumentenplatform in Nederland waar alle passbook coupons op een plek te vinden zijn. Het biedt passbook coupons van grote (online) retailers, maar ook van regionale speciaalzaken. Bestaande Passbook kortingscoupons zijn hier ook vindbaar. mypassbook.nl is een gezamelijk initiatief van Mobile Strategy en Mobile Marketing Nederland.
         
Over Passbook
Alle iPhone- en iPod touch-modellen met iOS 6 of hoger beschikken standaard over de Passbook-app. Het is een mobiele wallet om eenvoudig bioscoopkaarten, instapkaarten, kortingskaarten en klantenkaarten te bewaren op je iPhone. Door het haarscherpe retina-scherm kunnen scanners de barcodes, QR-codes zonder enige moeite lezen en herkennen. Passbook biedt dus eindeloze mogelijkheden. Passbook is Apple’s manier om je mobieltje als een soort digitale portemonnee te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in