Upgraden naar Windows 8? Doe het snel!

Eerder vertelde ik dat Microsoft’s nieuwe besturingssysteem Windows 8 tijdelijk slechts €29,99 kost. Helaas moet dit ’tijdelijk’ toch flink benadrukt worden, want vanaf 1 februari zullen de prijzen voor een upgrade een stuk hoger zijn, namelijk in de richting van hoeveel Windows 7 altijd kostte. Ben je dus van plan om te upgraden, doe dat dan zo snel mogelijk!

Hoewel ik zelf niet verwacht had dat de prijzen zo hoog zouden gaan worden, ondanks de tijdelijke actieperiode, moeten we er helaas toch aan geloven. Volgens de blog van Microsoft zullen de nieuwe prijzen voor Windows 8 als volgt zijn (in dollars):
  • Windows 8 Pro-upgrade: $199,99
  • Windows 8-upgrade: $119,99
  • Windows 8 Pro-pakket: $99,99
  • Windows 8 Media Center Pakket: $9,99

Omdat de prijzen momenteel alleen in dollars worden weergegeven, kun je er van uit gaan dat de Nederlandse prijzen waarschijnlijk iets lager liggen. Althans, Windows 8 Pro kost op dit moment €29,99, terwijl dat in dollars een tientje meer is. Echter is niet met zekerheid te zeggen wat er daadwerkelijk voor prijzen worden gekozen in Nederland.
Het is natuurlijk even schrikken voor veel mensen die nog niet beschikken over Windows 8, want de meesten zullen nog flink aan het twijfelen zijn. En 31 januari is de laatste dag dat je gebruik kunt maken van de enorme korting. Daarom heeft Dutch Tech Blog een reeks artikelen geschreven waar je het nieuwe besturingssysteem leert te kennen. De pagina waarbij deze opgesomd staan, is hier te vinden. Mocht je hierna alsnog twijfelen, twijfel dan niet en neem contact met me op. Ik probeer je zo goed mogelijk op weg te helpen. Ook als je Windows 8 al hebt, maar iets niet terug kan vinden (ook niet in de artikelen), kun je me contacteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in