Apple brengt iOS 6.1.1 uit voor iPhone 4S

Het kwam stilletjes voorbij, maar hij is er toch: iOS 6.1.1. De afgelopen dagen werd er al over gesproken, vanwege een beta die Apple uitbracht. Deze moest vernieuwingen voor Apple Maps in Japan met zich meebrengen, maar niets blijkt minder waar. De nieuwe update is namelijk alleen verkrijgbaar op de iPhone 4S. Het probleem dat opgelost zou moeten worden hiermee, is gebrek aan goede 3G-verbinding. Sinds iOS 6.1 bleken 4S-gebruikers last te hebben van problemen met het verbinden naar hun mobiele netwerkprovider. Met iOS 6.1.1 moet dit opgelost zijn.
Downloaden kan als volgt: ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘Software-update’ en zoek naar de update. Kun je iOS 6.1.1 niet krijgen, dan beschik je ook niet over een iPhone 4S. Het is de vraag hoe het zit met de vernieuwingen voor Japan. Het zou natuurlijk kunnen zijn dat deze nog in een andere update meekomt. Bij de iPhone 4S zal het dan waarschijnlijk versie iOS 6.1.2 zijn óf het komt met een grotere update als iOS 6.2. Dutch Tech Blog meldt het direct wanneer hier meer informatie over is.
Gebruikers bleken overigens ook al last te hebben van problemen met Microsoft Exchange, maar dit zou volgens sommigen aan Microsoft zelf liggen. Experts op het gebied van servers en andere netwerkconflicten wisten te zeggen dat het echter wel degelijk aan Apple ligt. Mocht dat zo zijn, dan zal ook hiervoor een update komen binnenkort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in