Apple brengt iOS 6.1.2 uit

Apple heeft zojuist iOS 6.1.2 uitgebracht aan het publiek. Eerder deze week werd al bekend dat het bedrijf met een update zou gaan komen, maar het was nog niet zeker wanneer precies. De verwachting was dat hij in ieder geval vóór 20 februari uit zou komen. En dat blijkt nu dus ook te kloppen.
De update, die slechts 12,5 MB groot is (iPod touch 5G), verhelpt volgens de beschrijving het volgende:
“Deze update verhelpt een probleem in Exhange-agenda’s dat tot verhoogde netwerkactiviteit en een kortere gebruiksduur van de batterij zou kunnen leiden.”

In de afgelopen weken hebben we veel bugs voorbij zien komen. Mensen komen steeds met een nieuw probleem aanzetten. Het begon vooral sinds iOS 6.1. Uiteraard blijft het opmerkelijk, maar wel erg fijn dat Apple al zo snel weer met een update komt. Het blijft de vraag of deze update het probleem op zal lossen, maar op iPhoneclub.nl weten enkele mensen al te melden van wel. Een probleem dat nog niet opgelost is in iOS 6.1.2, is het zogenaamde probleem met het codeslot dat men weet te omzeilen sinds iOS 6.1. Apple zei later wel hieraan te werken.
iOS 6.1.2 kan gratis gedownload worden op de iPhone 3GS en hoger, de iPad 2, de iPad mini en de vierde en vijfde generatie iPod touch. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘Software-update’ om de update te downloaden en te installeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in