Nu ook toegang tot downloads en veilige verkoop van software zonder de webbrowser op te starten

Softonic, wereldwijd de belangrijkste downloadsite voor software, lanceert vandaag zijn Windows-applicatie in het Nederlands. Softonic biedt een compleet aanbod van software voor Windows, Mac, iOS, Android en andere populaire systemen, gecategoriseerd en geanalyseerd door een professioneel redactieteam. Door de applicatie te installeren zijn de diensten van Softonic beschikbaar zonder de webbrowser op te starten.

Met een innovatief en aantrekkelijk design helpt de nieuwe Windows-applicatie gebruikers om alle beschikbare software en applicaties te ontdekken, te installeren en te organiseren. De applicatie biedt een gepersonaliseerd aanbod van aanbevelingen, recensies, video’s en tutorials. Gebruikers kunnen via de applicatie zelf informatie delen met andere gebruikers. Daarnaast hebben zij toegang tot een dynamische online community inclusief een interactief forum, software rankings en informatieve blogs uitsluitend gericht op alles wat met software te maken heeft. Hier wordt een breed scala aan kwaliteitsinformatie geleverd.

Andere functionaliteiten van Softonic voor Windows zijn het geven van automatische updates en het samenstellen van lijsten met software en interessante content. Deze lijsten kunnen daarna vanaf een willekeurige computer waarop de applicatie geïnstalleerd is, en na ingelogd te zijn, bekeken worden.
“Nederland vormt samen met België een belangrijke markt voor Softonic. In deze landen wordt 80% van de downloads via een Windows-apparaat uitgevoerd. Daarom was het voor ons een logische stap om naast de site ook de applicatie in het Nederlands beschikbaar te stellen en zo de gebruiksvriendelijkheid voor Nederlandstaligen te vergroten”, zegt Geert van ’t Riet, Content Director Dutch bij Softonic.
De applicatie is te downloaden via de volgende link: http://nl.softonic.com/softonic-for-windows.
Over Softonic
Softonic is een online referentieportal voor software en apps, met wereldwijd meer bezoekers dan iedere andere referentiesite. Bij Softonic vinden bezoekers de meest complete en uitgebreide informatie over programma’s, apps, games en webapplicaties. Het bedrijf werd opgericht in Barcelona in 1997, telt meer dan 300 werknemers en heeft kantoren in Barcelona, Madrid, San Francisco, Shanghai en Tokio.
Bij Softonic vind je het grootste softwareaanbod voor Windows, Mac, iOS, Android en andere veelgebruikte besturingssystemen. Dit enorme softwareaanbod wordt gecategoriseerd en in tien talen becommentarieerd door een onafhankelijk redactieteam. Zo krijgen gebruikers een gepersonaliseerd advies, afhankelijk van het platform en apparaat dat ze gebruiken. Softonic biedt verschillende gebruiksoplossingen. Gebruikers kunnen toegang tot de catalogus krijgen via het internet, via de eigen desktop of vanaf een smartphone. Ook biedt Softonic softwareontwikkelaars een dienstenpakket aan, waarmee ze hun programma’s kunnen publiceren, beheren, distribueren en promoten.
Softonic is de belangrijkste veilige downloadsite voor software, en ontvangt elke maand meer dan 140 miljoen unieke bezoekers, die samen ruim 4 miljoen programma’s per dag downloaden.
Infographic
https://dl-web.dropbox.com/get/Softonic%20NL%20infographic.pdf?w=AADNbrW2YNt8ZSsYoD4uv4Rz-UZ2Yz3Q6uw5iGUChrDrzQ

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in