Opnieuw recordaantal bezoekers Dutch Tech Blog

Het is nog maar net een week geleden, maar het is toch gebeurd: het record qua aantal bezoekers op een dag dat vorige week zaterdag werd gehaald is alweer met duidelijk verschil ingehaald. Waar de blog vorige week 116 bezoekers wist te krijgen op slechts één dag, was dat gisteren (2 februari) 127. Een enorme prestatie dus.
Opvallend is dat afgelopen vrijdag het record ook al bijna gevestigd werd. Het aantal bleef op 114 staan, een verschil van 2 bezoekers. Maar nog opvallender is dat Dutch Tech Blog de afgelopen paar weken steeds meer bezoekers lijkt te krijgen. Om even een indicatie te geven van waarom ik deze conclusie trek:

  • 23 januari: 89 bezoekers
  • 24 januari: 87 bezoekers
  • 26 januari: 116 bezoekers
  • 29 januari: 95 bezoekers
  • 1 februari: 114 bezoekers
  • 2 februari: 127 bezoekers
  • 3 februari: 138 bezoekers
De eerste twee verschillen weliswaar flink ten opzichte van de cijfers op 26 januari en 1 en 2 februari, maar het zijn in principe wel vrij hoge aantallen. Zeker als je bedenkt dat enkele weken (of misschien maanden) geleden soms zo weinig bezoekers kwamen dat de teller op het eind van de dag, wat op de blog ongeveer om 00:59 is, onder de 50 stond. Dit is nu enorm verbeterd. Dutch Tech Blog verwacht dan ook dat februari zelfs een betere maand zal worden dan januari, wat dat betreft.

Update 4/2/13: het record is inmiddels opnieuw verbroken. Op 3 februari wist de blog 138 bezoekers te trekken, een verschil van 9 bezoekers ten opzichte van op 2 februari. Het lijstje kan dus weer aangevuld worden met een nieuw record. Hopelijk blijft het zo doorgaan de komende paar weken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in