Jaarverslag nu online

Eerder werd al aangekondigd dat eind februari of begin maart een jaarverslag zou worden uitgebracht. Deze is nu beschikbaar. In het rapport staan de meest voor de hand liggende statistieken. Het aantal bezoekers per maand, per land, per browser etcetera. Er is ook een stuk in het Engels geschreven voor onze buitenlandse bloglezers.

Lezen: jaarverslag 2013 (PDF)

2 REACTIES

  1. Mooi geschreven Tom. Je lijkt steeds meer een professional. Eigenlijk merk ik dat al een tijdje op. Jij bent beter in dit soort dingen dan normaal is voor iemand van jouw leeftijd. Doe er je voordeel mee bij sollicitaties of je studie keuze.

    Miek

    • Bedankt Miek. Ik probeer mijn kennis van taal, wiskunde en economie altijd zo goed mogelijk toe te passen in artikelen en natuurlijk in dit geval kwartaal- en jaarverslagen. Ik gebruik het ook als oefening voor die vakken, zodat ik alleen maar beter word. De kleinste dingetjes kunnen al belangrijk zijn. Bijvoorbeeld de manier waarop een artikel/verslag geschreven is (zakelijk of persoonlijk) en de manier waarop informatie weergegeven wordt (woorden, cijfers, hoe kom ik aan die informatie etc.). 🙂

      Tom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in