Payleven erkend als betalingsinstelling door financieel toezichthouder FSA

Payleven, de Europese pioneer in slimme betaaloplossingen, maakt vandaag bekend dat zij volledig geautoriseerd is door de Financial Services Authority (FSA) als betalingsinstelling.

Daarnaast is payleven onlangs onderdeel geworden van het mPOS programma van MasterCard, een project dat ervoor zorgt dat mobiele point-of-sale aanbieders begeleiding krijgen in het gebruik van mPOS betaaloplossingen.

Alston Zecha, Co-founder en COO: “We zijn erg trots om een betrouwbare en volledig geautoriseerde financiële instelling in Europa te zijn, dit is een belangrijke mijlpaal voor ons.”
“Deel uitmaken van het mPOS programma van Mastercard benadrukt nogmaals dat onze PIN-reader voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Door onderdeel te zijn van de FSA en het mPOS programma van MasterCard wordt ons harde werk, om de simpelste en veiligste mobiele betaaloplossing aan te bieden, erkend.”
De nieuwste innovatie van payleven, de PIN-reader, is een compacte en veilige gadget die verbonden wordt met een smartphone of tablet via Bluetooth. Om te betalen voeren klanten eenvoudig hun pinpas of creditcard in de PIN-reader en toetsen hun pincode in op het apparaatje. De PIN-reader voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen voor zowel ondernemers als klanten, pin- en creditcardbetalingen  via payleven zijn net zo veilig als betalen via een traditionele pinautomaat.
Meer informatie over payleven is te vinden op www.payleven.nl.
Over FSA
De Financial Services Authority (FSA) is een onafhankelijke financiële toezichthouder in het Verenigd Koninkrijk. De wettelijke bevoegdheden van de FSA om de financiële sector in het Verenigd Koninkrijk te controleren en reguleren zijn toegekend door de Financial Services and Markets Act 2000. De FSA bepaalt de standaarden die aanbieders van financiële dienstverleningen moeten volgen.
Over payleven
Payleven, de Europese pionier in mobiele betaaloplossingen, is in maart 2012 opgericht met hoofdkantoren in Berlijn en London. In mei 2012 opende het Nederlandse kantoor haar deuren in Amsterdam met een lokaal team. Met de betaaloplossing van payleven kunnen ondernemers altijd en overal pin- en creditcardbetalingen accepteren. Het systeem werkt met een gratis app voor de smartphone en tablet, en is compatibel met zowel iOS als Android. payleven is opgericht door een groep jonge ondernemers die zaken anders wilden aanpakken dan hoe grote bedrijven nu opereren. Onze teamleden komen uit de betaalsector, financiële dienstverlening (zoals American Express, MasterCard, Travelex, Visa maar ook kleinere start-ups) en ook vanuit de software- en technologie sector. Het bedrijf heeft ongeveer 70 werknemers. Payleven is al beschikbaar in Duitsland, Nederland, Italië, Groot-Brittannië, Polen en Brazilië. Persmateriaal en informatie kan worden gevonden op: www.payleven.nl/press.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in