Apple viert tienjarig bestaan iTunes met interactieve tijdlijn

Apple heeft een interactieve tijdlijn aan de iTunes Store-pagina toegevoegd die de hoogtepunten van het bedrijf toont door de jaren heen. Hoewel het jubileum eigenlijk pas op 28 april is, besloot Apple alvast te beginnen met het promoten ervan. Het is erg interessant om te zien wat er allemaal gebeurd is vanaf de komst van iTunes.

Wanneer je naar iTunes gaat, staat er een knop bij met daarin wat je bovenaan het artikel ziet. Als je erop tikt of klikt, kom je terecht op een tijdlijn met daarop de jaartallen en één van de gebeurtenissen binnen dat jaar. Tik op ‘Meer uit <jaartal>’ om meer van dit soort gebeurtenissen te bekijken van een bepaald jaar. Er staan echter niet alleen hoogtepunten van Apple bij, maar ook van artiesten die beroemd zijn geworden door de iTunes Store. Evenals de successen van de App Store, die voor het eerst online ging in 2008. Samen met de release van de iPhone 3G.
Benieuwd naar wat er allemaal te lezen is? Neem dan zeker eens rustig de tijd om het overzicht te bekijken. De pagina is bereikbaar op iOS-apparaten, maar ook natuurlijk de desktopvariant van iTunes.
Naast deze tijdlijn kondigde Apple ook al aan dat van 27 tot en met 30 april trakteert op gratis iTunes-downloads, vanwege Koninginnedag. Ook raadt het bedrijf muziek, films en apps aan. Al zit er genoeg tussen dat irrelevant is voor Koninginnedag, het blijft een leuk initiatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in