Facebook voor iOS krijgt update met nieuw uiterlijk en Chat Heads

Facebook heeft vandaag versie 6.0 van haar iOS-app aangekondigd. Deze zal een nieuw uiterlijk krijgen, welke voor iPad-gebruikers vernieuwender is dan voor iPhone. Al zullen de veranderingen desalniettemin op beide apparaten duidelijk zichtbaar zijn. Ook komt de functie Chat Heads naar de iOS-app.

Waar Android de update enkele dagen geleden al kreeg, zal vanavond ook de applicatie voor iOS de update krijgen. Android-gebruikers konden dus al genieten van het nieuwe uiterlijk en de chatfunctie Chat Heads, maar voor iOS-gebruikers zal het niet lang meer duren voor ook zij er gebruik van kunnen gaan maken.

Chat Heads is een functie die onderdeel uitmaakt van Facebook Home, een launcher voor Android dat onlangs werd aangekondigd. 
Je kunt gigantische Stickers met een tik naar iemand toesturen. Ze zijn verkrijgbaar in pakketten met een bepaald thema met de bedoeling je berichten een mooier tintje te geven. Verzenden van Stickers is alleen mogelijk vanaf iOS-apparaten, maar je kunt ze op elk ondersteund apparaat ontvangen.
Downloaden: Facebook (gratis, universeel, iOS 5+; iPhone 5-geoptimaliseerd)

Changelog versie 6.0


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in