Nedap verzorgt beveiliging Jumbo Foodmarkt

Nedap Retail gaat de elektronische artikelbeveiliging in de nieuw geopende Jumbo Foodmarkt in Breda verzorgen. Dat liet het beveiligingsbedrijf zonder technische details te melden weten.

De Jumbo Foodmarkt werd in maart geopend in de Brabanste stad, met een grootte van maar liefst 6.000 vierkante meter. Dit is ongeveer vijf keer zo groot als de gemiddelde Jumbo supermarkt. De Jumbo Foodmarkt richt zich onder meer extra op het nuttigen van voedsel, iets dat uniek is in een supermarkt. Bakkers, slagers, sommeliers, kaassspecialisten en zelfs chefkoks staan voor er je klaar, wordt benadrukt op de website.
Nedap Retail is gespecialiseerd in beveiliging tegen winkeldiefstal, metaaldetectie, klantentelling, Store!D RFID oplossingen, Tweet mirror en Cube. In Nederland staat het bedrijf gevestigd in Groenekam, wat nabij Utrecht ligt.
Hoewel het onderwerp niet grotendeels te maken heeft met de doelstelling van Dutch Tech Blog, is hierover geschreven vanwege het feit dat het wel degelijk over beveiliging gaat. Iets waarbij veel bedrijven het bloed onder de nagels vandaan wordt gehaald, door gebrek aan goede beveiliging. Het is dus hopen dat Nedap de zaken goed onder controle blijft houden bij Jumbo Foodmarkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in