Apple begint met aftellen naar 50 miljard App Store-downloads

Apple is begonnen met het aftellen naar de mijlpaal van maar liefst 50 miljard App Store-downloads. In maart vorig jaar downloadde een Chinees nog de 25 miljardste applicatie, ‘Where’s My Water?’. Ofwel, het dubbele aantal is in iets meer dan een jaar tijd gehaald. Een ongelofelijk getal, iets dat zonder de hulp van App Store-gebruikers nooit gelukt zou zijn.

Naast deze bijzondere mijlpaal zal Apple een tegoed van wel $10.000 uitloven aan degene die de 50 miljardste app downloadt. De eerste 50 die erop volgen, krijgen $500 aan tegoed. Dit kan uitgegeven worden in de iTunes Store, App Store en de iBookstore.
Wil je het tegoed winnen, maar dan zonder iets te moeten downloaden? Dat kan! Apple biedt namelijk ook de mogelijkheid een formulier in te vullen waarmee je alsnog kans maakt een prijs te winnen.
Een zeer spectaculair moment altijd. Wie zal de $10.000 iTunes-tegoed winnen? En wie zijn de gelukkigen om $500 binnen te halen? Dit is een kwestie van het uitkiezen van het juist moment. De countdown is niet geheel live. Als er een getal bij is opgeteld, kan het daadwerkelijke aantal downloads mogelijk al enkele honderd verder zijn. Of natuurlijk omgekeerd. Je weet dus niet wie er wint. Maar wat we wel weten, is dat de 50 miljard snel nadert!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in