De Vibe-Tribe Troll 2.0 vibration speaker, “Ongekende geluidservaring in een Italiaans jasje.”

SCRUMS introduceert de nieuwste trend:
De Vibe-Tribe Troll 2.0 vibration speaker
verander ieder oppervlak in een krachtige geluidsbron!
“Ongekende geluidservaring in een Italiaans jasje.”

De Troll 2.0 is een kleine, prachtig vormgegeven audio speaker met unieke eigenschappen. Hij meet slechts 54x54x54 mm en weegt nét geen halve kilo. De buitenkant van de Troll 2.0 is volledig gemaakt van aluminium; zeer robuust en degelijk. Het design van de Troll 2.0 is fraai en de speakers zijn afgewerkt in 4 vier glossy metallic kleuren; roze, blauw, zilver en zwart.
En dan hebben we nog niet eens gesproken over het geluid! Het geluid dat de Troll 2.0 produceert is verbluffend; hij maakt gebruik van het oppervlak waar hij op staat en gebruikt deze als klankkast (vibratie resonatie).
Met een vermogen van maar liefst 10W knalt het geluid je ruimte in. En -nog mooier- de Troll 2.0 is draadloos te koppelen met je iPod, PC, iPhone, iMac, smartphone of welk ander apparaat dan ook dat over bluetooth beschikt.
Vibe-Tribe is een geregistreerde merknaam van het Italiaanse bedrijf Unicorn SRL uit Milaan. De productlijn van Vibe-Tribe bestaat uit een exclusieve collectie vibratie resonantie speakers die bedoeld zijn voor iedereen die van muziek houdt.  De speakers onderscheiden zich door het exclusieve gepatenteerde trillingsresonantie-principe waarbij de ondergrond als klankkast gebruikt wordt. SCRUMS is de exclusieve distributeur voor de Nederlandse markt.
www.scrums.nl

2 REACTIES

  1. Ja, heb hem al een tijdje (was t alweer vergeten, haha). Vind em gaaf, vooral de verbaasde blikken van mensen als je hem laat zien. Had hem al drie keer kunne verkopen maar heb t nie gedaan, ach ja.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in