Nieuwe screenshots GTA V – motoractie, heists, achtervolgingen en meer…

We hebben momenteel al een druk weekje achter de rug wat Grand Theft Auto V betreft. Toch wilde Rockstar Games ons nog even blij maken met een hele set nieuwe screenshots. Deze zijn in dit artikel allemaal te bezichtigen.


Gezien het feit Rockstar Games ineens weer met zoveel screens komt de laatste tijd, zou het best eens kunnen zijn dat binnenkort de website van GTA V flink onder de schop zal worden genomen. Al kan het ook zijn dat we daarvoor nog een paar maanden moeten wachten. Er zijn in ieder geval inmiddels enorm veel screens, 120 maar liefst (inclusief de nieuwe)! En dan zijn er ook nog eens 5 trailers (eigenlijk 3, omdat die van Michael, Franklin en Trevor los in één filmpje zitten). Er zijn ook previews op internet te vinden van eerder deze maand. Game Informer bracht eerder gisteren (Nederlandse tijd) nog een preview uit voor abonnees, waar de nieuwe screens al in verwerkt zaten. Inclusief drie pagina’s met informatie. Genoeg om van te smullen dus!
Grand Theft Auto V is de grootste game die Rockstar Games ooit ontwikkeld heeft. De game speelt zich af in het zonnige Los Santos dat gebaseerd is op het Amerikaanse Los Angeles. Er zijn uitgestrekte landschappen te vinden, je kunt een wandeling maken over de boulevard van het strand, de bergen op met een terreinwagen en zelfs duiken in de enorme zee.
GTA V wordt gereleased op 17 september 2013 op PlayStation 3 en Xbox 360. Momenteel is er nog niets bekend over een PC-versie of eentje voor de next-gen consoles, maar hier horen we zeker weten nog wel iets van over een tijdje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in