Geslaagden gefeliciteerd!

De examenkandidaten hebben er dit jaar weer hard voor moeten werken om zover te komen als ze nu zijn. Om datgene te halen wat de toekomst voortzet. Ik heb het uiteraard over de examens van 2013. Iedereen die hiervoor geslaagd is wil ik graag feliciteren. Degenen die helaas moeten herkansen, wens ik succes.
Voor mij zijn de examens volgend schooljaar, dus ik kan niet uit ervaring spreken over hoe het voelt om te horen te krijgen dat je geslaagd bent, al kan ik wel met zekerheid zeggen dat het sowieso top zal zijn! Tenzij iemand dat tegen kan spreken?

Nogmaals iedereen die geslaagd is gefeliciteerd!

Tom de Beer
Dutch Tech


PS: vandaag iOS 7 bèta preview, samen met informatie over ondersteuning van de blog met de nieuwe software-versie. Houdt de blog in de gaten!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in