donderdag 13 juni 2013

Geslaagden gefeliciteerd!

De examenkandidaten hebben er dit jaar weer hard voor moeten werken om zover te komen als ze nu zijn. Om datgene te halen wat de toekomst voortzet. Ik heb het uiteraard over de examens van 2013. Iedereen die hiervoor geslaagd is wil ik graag feliciteren. Degenen die helaas moeten herkansen, wens ik succes.

Voor mij zijn de examens volgend schooljaar, dus ik kan niet uit ervaring spreken over hoe het voelt om te horen te krijgen dat je geslaagd bent, al kan ik wel met zekerheid zeggen dat het sowieso top zal zijn! Tenzij iemand dat tegen kan spreken?

Nogmaals iedereen die geslaagd is gefeliciteerd!

Tom de Beer
Dutch Tech

PS: vandaag iOS 7 bèta preview, samen met informatie over ondersteuning van de blog met de nieuwe software-versie. Houdt de blog in de gaten!

2 opmerkingen:

  1. Hebben jullie al een vlag thuis, waar je volgend jaar je schooltas aan kunt hangen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jep. :) Die was nog van toen m'n zus geslaagd was, maar ook voor mij zal deze worden gebruikt. :)

      Verwijderen