iPhone 4 met iOS 7, werkt dat nog goed?

Toen Apple iOS 7 aankondigde, was één van de belangrijkere vragen die gesteld werden of de nieuwe versie nog wel soepel zou draaien op de iPhone 4. Want dat is het iOS-apparaat met de minst goede processor van alle ondersteunde apparaten.

De iPhone 4 is al drie jaartjes oud, dat is al heel wat. En hoewel iOS 6 nog eigenlijk best goed werkt op de mijne, is het zeker wel mogelijk dat iOS 7 wat langzamer zal zijn. Het is gelukkig zo dat het momenteel nog in betafase is, dus dan kun je nog niet oordelen. Daarnaast kan ik er zelf niet over spreken, omdat ik de beta niet gebruik op mijn iPhone 4. Gelukkig zijn er wel mensen op YouTube die dit doen. Één van die mensen heet op het videonetwerk adrianisen en heeft al meerdere video’s gemaakt over de beta van iOS 7. Hieronder zie je hoe de derde betaversie draait op een iPhone 5 en een iPhone 4. Het verschil tussen de apparaten is groot, maar je zult zien dat het eigenlijk qua performance nog reuze meevalt. In ruil daarvoor vallen veel functies helaas wel weg.

Een uitgebreid review over de verschillen in de performance met iOS 7 op de iPhone 4 en de iPod touch van de vijfde generatie volgt deze zomer, wanneer de nieuwe versie officiëel uitgebracht is. Toch al benieuwd naar hoe het werkt? Bekijk dan de iOS 7 Preview of iOS 7-pagina. Benieuwd naar alle artikelen over iOS 7? Gebruik daarvoor deze link.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in