vrijdag 16 augustus 2013

[adv] Bedenk de ultieme Samsung Galaxy S4 Active test

De Samsung Galaxy S4 Active combineert de prestaties van de veelgeprezen Galaxy S4 met een stof- en waterdichte behuizing. De S4 Active is dus te gebruiken op plaatsen waar je normaal ver van weg zou blijven met je ‘gewone’ smartphone. Het toestel krijgt daarom een IP67 certificaat van de bepalende instanties. Maar wat betekent dit nu concreet voor de gebruiker? Om dat te achterhalen, gaan Typhone.nl en Samsung eens grondig op onderzoek uit met behulp van jou, de gebruiker.


Om in aanmerking te komen voor het officiële IP67 certificaat, is het toestel natuurlijk uitgebreid getest in het laboratorium. Maar daar komen jij en ik nooit! Dus leek het Typhone.nl een leuk idee om het toestel eens grondig te testen in de echte wereld. Daarom dagen ze jou uit om een originele test te bedenken die aantoont dat de S4 Active ook daadwerkelijk waterdicht is. Bedenk jij de meest originele test en krijgt jouw idee de meeste stemmen in de finale? Dan win je de Samsung Galaxy S4 Active én wordt jouw idee ook daadwerkelijk uitgevoerd!

Je leest er alles over op het blog van Typhone. Ook zie je daar een aantal filmpjes ter inspiratie. Stroom je nu al over van de ideeën? Dien ze dan direct in op de speciale Facebook actiepagina. Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten