Apple TV geüpdated met VEVO-app

Eerder was het al op onder meer iPhoneclub te lezen, maar de vraag was natuurlijk wanneer het zou gaan gebeuren: de VEVO-applicatie op Apple TV? En jawel hoor, Apple heeft hem vandaag eindelijk beschikbaar gesteld. Eerder was de de videodienst al voor het eerst in Nederland verkrijgbaar, maar nu kunnen we alles in HD-kwaliteit op onze Apple TV bekijken.
VEVO is een dienst waarmee je onder andere videoclips van bekende artiesten kunt bekijken, zoals bijvoorbeeld Lady Gaga. En dankzij VEVO TV kun je 24 uur per dag, non-stop willekeurige videoclips bekijken. Een beetje te vergelijken met MTV of SLAM!TV.
Het beschikbaar stellen van de app, evenals die voor Disney Channel, Disney XD, The Weather Channel en Smithsonian (helaas niet in Nederland) riekt naar het feit dat Apple echt de tv-wereld in wil stappen. Eerder kwam het bedrijf al met nieuwe apps, met voor Nederland Qello en Crunchyroll.
De VEVO-app is automatisch beschikbaar en vereist dus geen nieuwe update. Wel moet je ervoor zorgen dat je over iOS 5.3 beschikt op een Apple TV (2e en 3e generatie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in