Apple kondigt morgen nieuwe producten aan

Hoewel er eerder nog niet over is geschreven op de blog, zijn we blij te laten weten dat Apple morgen een Special Event presenteert. Het is nog onduidelijk wat er precies aangekondigd zal worden, maar vermoedens over twee nieuwe iPhones (een standaard variant en een goedkoper model), een nieuwe iPad en iPad mini, de release van de Golden Master voor iOS 7 zijn sterk genoeg om ze te geloven.

Uiteraard zal ook Dutch Tech weer van de partij zijn om de aankondigingen live te volgen en na de presentatie zo snel mogelijk de artikelen aan te leveren. Helaas is er nog niets bekend over een eventuele live stream via de Apple TV, maar er is een grote kans dat deze vanavond nog beschikbaar zal komen.
Afgelopen juni kondigde het bedrijf iOS 7 en OSX Mavericks aan die de besturingssystemen compleet zal doen veranderen. iOS heeft een heuse metamorfose gekregen en nieuwe features zoals Control Center, het vernieuwde berichtencentrum en meer. Er wordt morgen een Golden Master van de nieuwe iOS-versie verwacht, die ook wij onder de loep zullen nemen. Is de performance verbeterd en zijn de (meeste) bugs weggehaald? Je leest het zeer binnenkort op de blog.
Het evenement gaat om 19:00 (Nederlandse tijd) van start. Wij proberen zelf ook aanwezig te zijn om de aankondigingen bekend te maken via Twitter. Ben jij er klaar voor?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in