Grand Theft Auto V vanaf morgen verkrijgbaar, wat te verwachten?

Het is nog iets meer dan zeven uur en dan is Grand Theft Auto V officiëel beschikbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De verwachtingen zijn enorm hoog, ondanks de nogal negatieve reacties over de besturing in de game, op basis van wat ze in de gelekte video’s op YouTube hebben gezien. Hoe kun je ervoor zorgen dat ze toch hun mening terug draaien en de game alsnog met plezier spelen? Simpel, je schrijft een review erover. En die komt, zoals eerder beloofd komende vrijdag.

Eerder liet ik al weten wat er in dit review zal komen te staan. Natuurlijk wil je geen spoilers zien, zelfs als je al over GTA V beschikt. Wat er in ieder geval wél in zal komen is meer over de omgeving, inclusief de flink verbeterde draw distance. Uiteraard met eigen gemaakte foto’s in-game. En je zult vast wel benieuwd zijn naar hoe het kan dat zo’n grafisch intensieve game wel of niet goed draait op de huidige generatie consoles. Ook daar zal verduidelijking in komen. Geen video’s, maar wel uitleg over de soepelheid van de game.
Waar ook over zal worden gepraat is de nieuwe voertuigen, inclusief luchtvoertuigen. Ook de besturing van de voertuigen komt aan bod. En voor de echte freaks zullen ook de wat kleinere details besproken worden: als passagier met de bus, metro en taxi reizen. Net als een blik op de nieuwe overheidsvoertuigen.
Is er iets dat volgens jou mist in het lijstje? Laat het me weten! We hopen op een mooie release vannacht voor degenen die van plan zijn naar een nachtopening te gaan. En degenen die gewoon wacht tot hij ‘m morgen via de post geleverd krijgt wens ik uiteraard evenveel plezier.
Neem jij morgen een vrije dag om Grand Theft Auto V te spelen? Praat erover!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in