Intel presenteert nieuwe mobiele producten en initiatieven om innovatie door ontwikkelaars te vereenvoudigen en versnellen

Tijdens het Intel Developer Forum dat deze week in San Francisco plaatsvindt, hebben topmannen van Intel beschreven hoe hun bedrijf een constante stroom nieuwe mobiele hardware- en softwareproducten op de markt gaat brengen. Ook vertelden ze de duizenden aanwezige ontwikkelaars en industrieleiders hoe de steeds geavanceerdere Intel-technologie de complexiteit van applicatieontwikkeling helpt verminderen, waardoor nieuwe kansen ontstaan voor innovatie, samenwerking en snelle marktintroducties.

De aankondigingen hadden onder meer betrekking op een nieuwe familie van 22nm multi-core SoC’s voor tablets, 2-in-1’s en andere computerapparatuur, nieuwe Chromebooks gebaseerd op de vierde generatie Intel Core-processors en de beschikbaarheid van de vierde generatie Intel Core vPro-processors voor zakelijk gebruik. Verder zijn er nieuwe mogelijkheden aangekondigd voor het Intel cloud services platform, bestemd voor ontwikkelaars die de groeiende zakelijke en serviceprovidermarkten bedienen. Ook heeft Intel nieuwe softwaretools geïntroduceerd die met verschillende besturingssystemen gebruikt kunnen worden, inclusief Android, Chrome en Windows.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in