McAfee vernieuwt beveiligingsproducten voor consumenten

165
De nieuwe beveiligingsproducten van McAfee voor consumenten zijn lichter en sneller, maar bieden tegelijkertijd betere prestaties. De nieuwe reeks bestaat uit McAfee Total Protection 2014, McAfee Internet Security 2014 en McAfee AntiVirus Plus 2014. De verbeteringen in deze consumentenproducten zijn ook te vinden in deMcAfee LiveSafe Service, de eerste beveiligingsoplossing voor meerdere apparaten die de informatie en identiteit van gebruikers beschermt op al hun pc’s, Macs, smartphones en tablets.

McAfee AM Core, de vorig jaar geïntroduceerde malware scanning engine, kreeg onlangs een upgrade die garant staat voor nóg betere detectie van en bescherming tegen de meest geavanceerde dreigingen. De nieuwe engine scant snel en efficiënt, en beschikt over realtime-informatie die essentieel is voor dynamische verdediging tegen de nieuwste digitale gevaren, zoals zero-day-aanvallen, keyloggers en trojans. Toch is de impact op de prestaties van het beveiligde systeem minimaal. Diverse onderdelen zijn voor de 2014-versies opnieuw ontworpen om de scansnelheid te verhogen. Zo zijn de virusdefinities compacter dan voorheen en wordt effectiever omgesprongen met de processorcapaciteit. Verder zijn de kernproducten van McAfee voor pc-beveiliging gecertificeerd op het gebied van effectiviteit door het onafhankelijke IT-beveiligingsinstituut AV-Test en heeft de Real-World Protection Test van AV Comparitives een ‘advanced’-certificaat opgeleverd.
“Doordat wij de kerncomponenten van ons consumentenportfolio voortdurend verbeteren, zijn onze klanten beschermd tegen de stortvloed aan online dreigingen, zonder dat dit invloed heeft op de snelheid en de prestaties van hun apparaten,” zegt Marc Vos, Senior Manager, Worldwide Consumer Product Marketing bij McAfee. “Met onze consumentenproducten voor 2014 blijven we onze jarenlange belofte nakomen: effectieve en efficiënte bescherming van het digitale leven van mensen over de hele wereld.”
Ook de McAfee LiveSafe Service , die in mei 2013 werd geïntroduceerd, profiteert van de verbeteringen. Een van de diensten is Personal Locker, een functie die gezichts- en stemherkennings­technologie gebruikt om gevoelige persoonlijke gegevens en documenten, zoals kopieën van paspoorten en andere identiteitsgegevens, veilig online op te slaan (deze functionaliteit komt in het eerste kwartaal van 2014 beschikbaar voor Nederlandse gebruikers). Naast bescherming tegen de nieuwste online virussen en dreigingen, biedt McAfee LiveSafe ook eenvoudig, automatisch beheer van inloggegevens en privacybescherming voor smartphones en tablets, dit alles met uitgebreide klantenondersteuning.
Over McAfee
McAfee, een dochteronderneming van Intel Corporation, zorgt ervoor dat ondernemingen, de public sector en consumenten veilig de voordelen van internet kunnen benutten. Het bedrijf levert proactieve en bewezen beveiligingsoplossingen en -diensten voor systemen, netwerken en mobiele apparaten over de hele wereld. Met zijn Security Connected-strategie, innovatieve benadering van met hardware versterkte beveiliging en unieke Global Threat Intelligence-netwerk, is McAfee volledig op gericht op de beveiliging van zijn klanten. Kijk voor meer informatie opwww.mcafee.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here