Rockstar Games stelt iFruit-app beschikbaar voor iOS

Hoe raar het voor sommigen ook mag klinken, Rockstar Games heeft zojuist een applicatie voor iOS ter beschikking gesteld. De app is bedoeld voor mensen met Grand Theft Auto V en biedt veel mogelijkheden.

De applicatie, die geheel gratis is, zal gebruikers de mogelijkheid geven om onder andere toegang te krijgen tot verschillende andere apps en websites. Zo kun je GTA III en GTA Vice City direct vanuit de app opstarten, naar Social Club gaan, de website van Grand Theft Auto V en Liveinvader, en meer.
Wanneer je de iFruit-app opstart krijg je een soortgelijk scherm te zien als bij het opstarten van je iOS-apparaat, maar dan dus met het iFruit-logo (een schaaltje met fruit). Je wordt dan gevraagd in te loggen met je Social Club-account, akkoord te gaan met de voorwaarden en tot slot moet je aangeven of je GTA V op een PlayStation 3 of Xbox 360 speelt/gaat spelen.
Na dit proces te hebben doorlopen kom je terecht in het thuisscherm van de app, waar je maar liefst negen ‘apps’ ziet staan, waar ik eerder al enkele voorbeelden van noemde. Één van de niet-webgebaseerde apps is Los Santos Customs, waar je de eigenschappen van je eigen voertuigen kunt vinden. Standaard krijgt Franklin als eerste een auto, de Bravado Buffalo. Die kun je enkele aanpassingen geven via de app, zoals de nummerplaten.
De tweede applicatie is ‘Chop the Dog’. Het is een interactief spelletje waarbij je echt met de hond kunt communiceren. Jawel, voor wie het nog niet wist: GTA V bevat echt de mogelijkheid om een hond mee te nemen en als handlanger te gebruiken. Bijten kan Chop heel goed. Je kunt de hond eten en drinken geven, laten plassen (ook tegen een brandkraan), een nieuw halsbandje geven en tot slot trucs leren zoals apporteren.

Downloaden: Grand Theft Auto: iFruit (gratis, universeel; iOS 4.3 en hoger vereist, iPhone 5-geoptimaliseerd)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in