Statement betreffende leaks en spoilers Grand Theft Auto V

Over enkele dagen wordt Grand Theft Auto V uitgebracht. Echter is gebleken dat er mensen zijn die al over de game beschikken of deze in ieder geval nog vóór de officiële release.
Om te zorgen dat mensen niet in aanraking komen met spoilers en leaks op deze blog, wil ik iedereen ervan verzekeren dat alles hier goed in de gaten gehouden zal worden, zeker deze laatste twee weken voor de officiële release van de game. Het delen van gelekte content of links hiernaar is dan ook niet toegestaan.
Graag verzoeken we je onze Privacy-pagina aandachtig door te lezen voor een betere kijk op de manier waarop we handelen op Dutch Tech Blog. Wees je ervan bewust dat je automatisch akkoord gaat hiermee en je je dus dient te houden aan het reglement. Zo niet, dan verwijs ik je graag door naar een andere blog.
Wees slim en bezoek geen websites die mogelijk leaks bevatten van Grand Theft Auto V. Het is nog maar een paar dagen, wat je zeker weten wel vol moet kunnen houden. Een tip voor als je wel op een forum over de game wilt praten met andere GTA-fans: ga naar http://www.gtaforum.nl/. Ik kan men er persoonlijk van verzekeren dat de crew op dat forum er alles aan doet om te zorgen dat er geen leaks verschijnen. Zo wel, dan worden deze per direct weggehaald.

We hopen dat komende dinsdag iedere GTA-fan plezier zal hebben van dé game van dit moment en we kijken dan ook enorm uit naar je ervaringen (zonder spoilers!). Dutch Tech zal op 20 september voor een review zorgen. Houdt de blog hiervoor in de gaten.

Tom de Beer
Chief Editorial Officer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in